BKT

Webbkarta  |  A-Ö  

Abonnemang och fakturafrågor

Abonnemang

Hos oss får du veta vilken typ av abonnemang som finns vid din fastighet idag och vad du kan välja samt priser på de olika tjänsterna.

Om du ska flytta eller sälja din fastighet, kontakta Servicecenter för flyttanmälan.

Faktura- och betalningsfrågor

Om du t.ex. vill ha hjälp med att tolka din faktura eller veta hur du kan betala den vänder du dig till oss. Vi kan också ge dig information om de olika betalningsalternativen som vi erbjuder, autogiro och e-faktura.

E-faktura Gör som 1 000 av våra kunder redan gjort!  Slipp alla pappersfakturor från oss och gå över till e-faktura istället. På det sättet spar vi på miljön och även portopengar och papper förstås. Varje år skickar ut vi omkring 77 000 fakturor. Det är stora kostnader för porto och också en väldigt massa onödig papperskonsumtion.

Vad är e-faktura? E-faktura innebär att du istället för en pappersfaktura från oss  istället får din faktura rakt in i din internetbank. Du väljer att betala den genom att godkänna den med en knapptryckning. Fakturan kan du läsa direkt  på skärmen, vart du än befinner dig. Du kan skriva ut den på din skrivare vid behov. Enkelt, smidigt och snabbt. 

Vad kostar det? Att skaffa e-faktura kostar ingenting.

Hur gör man? Du anmäler dig enkelt för e-faktura via din internetbank. Du loggar in på banken och letar dig fram till en sida som handlar om e-faktura. Där kan du se en lista över anslutna företag. I den listan söker du efter Bergslagens kommunalteknik och fyller sedan  i anmälningsformuläret. Klart!

Vad gör jag om jag inte hittar? Eftersom det ser ut olika på olika banker så är det bäst att du ringer din internetbank i första hand. Men har du allmänna frågor, kontaktar du Servicecenter.

E-faktura + autogiro = ännu enklare Vill du slippa ifrån alla bekymmer väljer du både e-faktura och autogiro. Då kommer fakturan in i internetbanken, så att du kan se hur stor den är, men betalningen sker via autogiro varje månad. Du behöver inte göra någonting, varken öppna kuvert eller betala räkningar.  Du anmäler dig till autogiro på samma sätt som till e-faktura. Leta reda på autogiro i din internetbank och sök efter Bergslagens kommunalteknik i listan som kommer upp.

Samhällsbyggnad Bergslagen

Besöksadress: Industrivägen 7

Fakturaadress: Fack 760140

Tfn: 0587-55 00 00

E-post: forbund@sbbergslagen.se

Box 144. 713 23 NORA

Organisationsnr: 222 000-1487

R 067, 106 37 STOCKHOLM


Hemsida: www.sbbergslagen.se